Trainingen

Outdoor Meditatiekussen

Een goed meditatiekussen is een fijn hulpmiddel om in de natuur te kunnen mediteren. Er zit een stevige, waterbestendige karabijnhaak bij om hem eenvoudig aan je rugzak te bevestigen. Je krijgt er zowel een lichtgewicht pvc korrels vulling als een boekweit vulling bij. De stof is bio-katoen, dus goed te wassen. Er zitten ook drie Outdoor Mindfulness ansichtkaarten bij om te gebruiken wanneer je het kussen kado geeft, om een vriend uit te nodigen mee te gaan op een Mindfulness Wandeldag of voor bijvoorbeeld een verjaardag. Daarnaast krijg je er leden-toegang tot onze website bij voor zit-instructies (pdf) en meditatie begeleiding (audio en video).

Prijs: € 49,-  incl. BTW, exclusief eventuele verzendkosten van € 4,50.
Bestellen


Mindfulness Wandeldag

Ga mee op pad en ontdek in de natuur jouw natuur. Gun jezelf een vitaliteitsdag in de mooiste landschappen. We wandelen Mindful tussen de 10 en 15 kilometer door prachtig bos en over uitgestrekte hei. Onderweg doen we mindfulness oefeningen. 
Twee trainers, minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers,
Meer info

Prijs: € 47,50 incl. BTW. 
Iedereen neemt zelf lunch, drinken en een outdoor zitkussen mee. 
Op vrijwillige basis kunnen we je ook het Sponsortarief van € 60,- in rekening brengen. Met het Sponsortarief bekostigen we het Studenten/Op aanvraag tarief. De deelname van studenten en mensen die leven van een minimum inkomen wordt daardoor mogelijk gemaakt tegen een tarief van € 30,-. 

Duur: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Veluwezoom
Data: elke laatste vrijdag van de maand
Aanmelden


Mindfulness Wandelweekend

Het weekend bestaat uit Mindful wandelen in een prachtige omgeving, educatie, meditatie, zit, lig en beweeg oefeningen en uitwisseling over je mindfulness oefeningen. 
De maaltijden (2 maal lunch, 3-gangen diner en een ontbijt) zijn met biologische producten van het landgoed en de directe omgeving. 
Twee trainers, minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.
Meer info

Prijs: € 495,- incl. BTW.
Inclusief individueel telefonisch intake gesprek, materialen, outdoor meditatiekussen, koffie, thee, water, koekjes, vers fruit, overnachting in een luxe 1 persoonskamer, ontbijt, 3-gangen diner en 2 maal lunch.

Duur: 10.00 tot 16.00 de volgende dag
Locatie: Landgoed Veluwezoom
Data: 2e weekend in mei, 2e weekend in oktober 
Aanmelden


Mindfulness Training 8 middagen + Wandeldag (MBSR)

De training bestaat uit Mindful wandelen in een prachtige omgeving, educatie, meditatie, zit, lig en beweeg oefeningen en ervaringen uitwisselen over je mindfulness oefeningen. Thuis oefen je door, lees je themagerichte artikelen en houd je een werkboek bij. Deelnemers aan deze training krijgen de mogelijkheid om zonder kosten aan een Mindfulness Wandeldag mee te doen.
MBSR staat voor Mindfulness Based Stress Reduction en MBCT staat voor Mindfulness Based Cognitive Therapy. Mindfulness valt onder de basis GGZ. Deze gestandaardiseerde Mindfulness training kan vergoed worden door je zorgverzekeraar doordat Kim geaccrediteerd trainer bij de VMBN is: de Vereniging voor Mindfulness Based Trainers. Kijk op Zorgwijzer voor meer informatie over de vergoeding. Ook kan het zijn dat je werkgever wil vergoeden!
Twee trainers, minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.

Prijs: € 695,- incl. BTW. 
Inclusief individueel telefonisch intake gesprek, materialen, koffie, thee, water, koekjes, vers fruit en een outdoor meditatiekussen.  

Duur: 8 vrijdagmiddagen van 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Landgoed Veluwezoom
Data: 1e vrijdag in april, 1e vrijdag in oktober 
Aanmelden


Outdoor Mindfulness Week in Zweden

Ervaar de natuur, frisse lucht en stilte van Zweden. Mindful wandelen door prachtig bos en mediteren aan het helderste meer van Zweden. 's Avonds in de Tipi, bij het vuur, wisselen we ervaringen uit over je mindfulness oefeningen. Ook in de mooie meditatieruimte kunnen we zit, lig en beweeg oefeningen doen. We zijn zelfvoorzienend: koken en afwassen doen we zelf. 
Ieder heeft zijn eigen wensen met betrekking tot vlucht en transfer, we helpen je er graag bij.
Twee trainers, minimaal 8 deelnemers, maximaal 16 deelnemers.

Prijs: € 1.480,- incl. BTW, excl. vlucht naar Stockholm en transfers.
Inclusief individueel telefonisch intake gesprek, materialen, outdoor meditatiekussen, koffie, thee, water, ontbijt, lunch, diners, BBQ, Tipi avonden met kampvuur, overnachting in verschillende groepsslaapkamers met zeer comfortabele bedden. 

Duur: 7 dagen/6 nachten
Locatie: Tived, Zweden
Data: 1e week in september
Aanmelden


Mindful Wandelsessie individueel

Mindful wandelen met nog meer rust en met nog meer persoonlijke aandacht. Op het tijdstip dat jou uitkomt.
Maximaal 2 deelnemers. 

Prijs: € 90,- incl. BTW, excl. outdoor meditatiekussen.

Duur: 2 uur
Locatie: Veluwezoom
Data: in overleg
Neem contact met mij op


Mindfulness Wandelsessie voor organisaties

Samen op pad waarbij we onderweg mindfulness oefeningen doen met accent op toepassing in het werk.
Twee trainers, maximaal 12 deelnemers.

Prijs: € 625,- (excl. BTW, excl. outdoor meditatiekussens)

Duur: 3 uur
Locatie en Data: in overleg
Neem contact met mij op


Mindful Werken Training voor organisaties

Dit is een Mindful Training met het accent op toepassing in het werk. Deze training is niet op kantoor, maar in een prachtige, inspirerende omgeving op de Veluwezoom. Vitale medewerkers hebben meer plezier in hun werk en zijn doelgerichter en succesvoller. De kosten van een training verdienen zichzelf daardoor terug.
Mindful Communiceren, de balans tussen on- en off-line werken en de 21st Century Skills van de World Economic Forum zijn voorbeelden van wat wel in deze training zit en niet in de standaard MBSR training.
Het meeste wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot Mindfulness bij bedrijven is uitgevoerd onder werknemers in stressvolle beroepen.
Onderzoek toont aan dat Mindfulness stress, angst en burn-out klachten vermindert en leidt tot een hogere betrokkenheid op het werk.
Uit onderzoek van TNO blijkt dat Mindfulness samenhangt met hogere werktevredenheid, minder burn-outklachten en lagere werkstress. 
Twee trainers, minimaal 8 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.

Prijs: € 4.595,- (excl. BTW, bij 8 deelnemers)
Inclusief individueel telefonisch intake gesprek, materialen, koffie, thee, water, koekjes, vers fruit en een outdoor meditatiekussen. 

Duur: 8 dagdelen
Locatie: Landgoed Veluwezoom
Data en welk dagdeel: in overleg
Neem contact met mij op


Maatwerk voor organisaties

Maatwerk kan gerealiseerd worden vanuit onze standaard training locaties in de Veluwezoom en Arnhem. We kunnen echter ook naar je toe komen om op locatie of in jouw buurt een Mindfulness programma verzorgen. Een Mindfulness Training, Workshop, Wandeling of een Stilte Dag kunnen alle op maat gegeven worden. Een retraite in het buitenland, met meer of minder Outdoor elementen, organiseren we ook graag!

Prijs: op aanvraag
Duur, Locatie en Data: in overleg
Neem contact met mij op