Over ons

Kim Lokers

15 jaar geleden begon mijn formele studie in mindfulness meditatie, boeddhistische filosofie en psychologie. Parallel aan mijn loopbaan als sociaal gedragskundige (agoog) en cultuurwetenschapper. Bijdragen aan welzijn van mens en samenleving drijft me. 

Professioneel willen werken met mindfulness leidde me naar de praktijkopleiding tot mindfulness trainer (MBSR/MBCT). Verder ben ik opgeleid als meditatie instructeur, mentor en facilitator voor individuele en groepsmeditaties in de Shambhala Boeddhistische traditie. Doorgaande studie en begeleiding horen bij mijn pad.
Zie ook mijn blog en cursussen op kimlokers.nl en mijn gegevens op vmbn.nl (categorie 1 trainer).

Harry van Someren

Als voormalig wereldreiziger, met veel management ervaring in de IT, navigeer ik met veel plezier door elk ondoordringbaar (metaforisch) bos of landschap. Daarbij neem ik vooral ook veel humor mee.

Als energieke realisator sta ik met twee benen op de grond en ben ik ook hands-on aanwezig. Bijdragen aan de ontwikkeling en groei van zowel mensen, teams als organisaties motiveert en inspireert me. Met mijn frisse blik en directe communicatie heb ik velen verrast.

Tijdens het werk maak ik onder andere gebruik van Mindfulness, MBTI, Enneagram, Transactionele Analyse, Systemische Opstellingen en NLP. Zie ook KLEINmaatwerk.nl en harryvansomeren.nl


Novalaan 18-3, Arnhem

+31 (0)6 4860 8552

OutdoorMindfulness.nl is een label van Drala Projecten en KLEINmaatwerk.nl

  • De Algemene Voorwaarden van KLEINmaatwerk.nl zijn van toepassing
  • Facturering vind plaats via KLEINmaatwerk.nl
  • KvK 83582428
  • BTW NL003843862B74